Led fényújság

Kültéri LED fényújság segítségével Ön is felkeltheti az emberek érdeklődését. Ismerje meg a LED fényújságok 5 leghasznosabb tulajdonságát. 

 

A LED fényújság több okból is kiváló marketing eszköz. Egyrészt rendkívül költséghatékonyan működtethető, másrészt elsősorban a kreativitáson múlik a siker. De hogyan érdemes a LED fényújsággal hirdetni? Készüljön fel az alábbi 5 tipp segítségével!

Válasszon minket, mert: 

 • Az általunk forgalmazott led termékek egyszerűen kezelhetők 
 • A led reklámtáblák és ledfalak az offline marketing csúcsát jelentik 
 • Offline marketing segítségével jelentősen növelheti vállalkozása forgalmát 
 • Az Ön vállalkozása számára releváns embereket szólíthatja meg 
 • Ledfalaink és reklámtábláink költséghatékony, de kimagasló teljesítményt nyújtanak 
 • Már rövidtávon is sokkal több potenciális vevő figyelmét keltheti fel 

1. Válasszon figyelemfelkeltő színeket

A színes LED fényújságokon 7 féle színt jeleníthet meg. Érdemes az eltérő kontraszttal rendelkező színeket kombinálni: 

 

 • Piros és fehér 
 • Sárga és fekete 
 • Fehér és zöld 
 • Narancs és fekete 
 • Lila és zöld 

 

Természetesen a színkombinációk listáját még hosszan lehetne sorolni. A legfontosabb, hogy érdemes különböző kontrasztú színeket választani. Ugyanis az eltérő árnyalatok kiválóan felkeltik az érdeklődést. 

 

Ha a LED fényújság lehetőségeit igazán profin szeretné kihasználni, igazítsa a színeket az üzlete logójához. Ezzel Ön is egyszerűen, de igazán hatékonyan építheti a brandjét. 

2. Válasszon megfelelő méretet

A kültéri LED fényújság hirdetések legfontosabb szabálya, hogy mindenki számára jól láthatóvá kell tenni a feliratokat. Számos offline marketing szakember szerint a LED kijelző felirata akkor elég nagy, ha a szöveget az utca minden pontjáról könnyen el lehet olvasni. 

 

Figyeljen oda a szavak közötti tér nagyságára is. A könnyű olvashatóság érdekében mindig legyen elegendő üres hely a betűk között. A szöveg mérete mellett még a betűtípus is sokat számít. Válasszon könnyen olvasható és az üzlete stílusához illő betűket. 

3. Írjon rövid szövegeket

Felmérések szerint egy ember átlagosan 220-250 szót olvas el percenként. Ez azt jelenti, hogy másodpercenként kb. 4 szó olvasható el érthetően és kényelmesen. 

 

A LED fényújság bármilyen szöveges üzenetet közvetít, azonban a feliratok hosszúságát Ön szabályozza. Habár a szöveg vetítését lassíthatja és gyorsíthatja is, mégis érdemes rövid üzeneteket készíteni. 

 

Olvassa végig a LED fényújságra kiírt szövegeit. Vannak bennük felesleges szavak? Lehetne egyszerűbben fogalmazni? Ha igen, akkor távolítsa el  a “töltelékszavakat”. 

4. Motiválja az érdeklődőket

Habár a LED fényújság kiválóan felkelti az érdeklődést, azonban utána már csak az Ön ajánlatán múlik a siker. A cselekvésre való ösztönzéshez szerencsére számos marketing technika létezik. 

 

Az egyik legjobb ösztönző tényező a korlátozott idejű ajánlat nyújtása. Ez segít a gyorsabb döntéshozás elérésében, hiszen az érdeklődők nem szeretnének lemaradni egy jó ajánlatról. 

 

Hogyan lehet motiválni az érdeklődőket? Íme néhány lehetőség: 

 

 • Akciós ár egy bizonyos határidőig 
 • Kedvezmény a készlet erejéig 
 • Kb. 20-30 percig elérhető, változatos kedvezmények 

 

Persze a LED reklámtábla vagy LED fényújság segítségével bármilyen marketing célú üzenetet átadhat az embereknek. Értékesítsen termékeket csomagban, tartson limitált ideig tartó akciókat, és próbáljon ki új ösztönző technikákat. 

5. Kommunikáljon előnyöket

Habár ez az utolsó, de mégis az egyik legfontosabb tanács. Mivel a LED fényújság minden lehetőséget biztosít a hatékony marketing kommunikációra, ezért már csak a tartalom minőségén múlik a siker. 

 

Mindig az érdeklődők számára előnyös szövegeket írjon ki a digitális kijelzőre. Nagyon fontos, hogy a potenciális vevői és ügyfelei megértsék az ajánlata számukra kedvező előnyeit. 

 

Egyszerűen programozható LED fényújságot keres? Forduljon hozzánk bizalommal, és a készülék választástól a felszerelésig mindenben segítünk Önnek! 

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu