Led fényújság

Kültéri LED fényújság segítségével Ön is felkeltheti az emberek érdeklődését. Ismerje meg a LED fényújságok 5 leghasznosabb tulajdonságát. 

 

Kültéri LED fényújság segítségével Ön is felkeltheti az emberek érdeklődését. Ismerje meg a LED fényújságok 5 leghasznosabb tulajdonságát.

A kültéri LED fényújság az egyik leghatékonyabb választás, ha üzletével ki szeretne tűnni a tömegből. Mi a LED fényújságok 5 legfontosabb előnye? Tudja meg alábbi cikkünkből! 

Válasszon minket, mert: 

  • Az általunk forgalmazott led termékek egyszerűen kezelhetők 
  • A led reklámtáblák és ledfalak az offline marketing csúcsát jelentik 
  • Offline marketing segítségével jelentősen növelheti vállalkozása forgalmát 
  • Az Ön vállalkozása számára releváns embereket szólíthatja meg 
  • Ledfalaink és reklámtábláink költséghatékony, de kimagasló teljesítményt nyújtanak 
  • Már rövidtávon is sokkal több potenciális vevő figyelmét keltheti fel 

1. A LED fényújság bármelyik üzlet látványát feldobja

Legyen szó akár boltról vagy szórakozóhelyről, az érdeklődők megszólítása elengedhetetlen a forgalom növeléséhez. 

 

A színes kültéri LED fényújságok szerencsére a kis- és nagyvállalkozásoknak is segítenek kitűnni a tömegből. Mindezt kedvező áron és egyszerű kezelhetőséggel teszik. 

 

Az élénk LED fények rendkívül hangulatossá változtatnak bármilyen üzletet. A színes LED fényújságok 7 különböző színnel keltik fel az érdeklődők figyelmét. 

 

Tipp: Használjon az üzletéhez illő színeket a LED fényújságon. Minél nagyobb összhangot teremt a színekkel, annál több potenciális vásárlót fog megszólítani. 

2. Távolról is vonzza a tekinteteket

Minden üzlet célja, hogy a környéken tartózkodók érdeklődését valóban felkeltse a bejárat. Ez az első lépés a vevők és ügyfelek szerzéséhez. A LED fényújság pontosan erre a célra szolgál. Az egyedi, világító feliratok mindig felkeltik a kíváncsiságot. 

 

Mivel a LED reklámtáblák és fényújságok fényereje állítható, ezért nappal és éjszaka is látni fogják az üzletét. Még erős napsütésben vagy ködös időben is messziről láthatók a digitális panelen megjelenő feliratok. 

3. Ingyenesen változtatható a kiírt szöveg

A hagyományos offline marketingben az üzleteknek sokszor valódi kellemetlenség volt a kiírt feliratok cseréje. A régi betűk eltávolítása mellett újakat kellett vásárolni, majd pontosan feltenni az üzlet homlokzatára. Ez időigényes és költséges feladatot jelentett a vállalkozásoknak. 

 

Azonban egy LED fényújságon bármikor ingyenesen megváltoztathatja a szöveget. A LED fényújsághoz tartozó programmal egyszerűen kezelheti a feliratokat. Tetszés szerint változtathatja a szövegek tartalmát és a kiírás sebességét. 

 

Tipp: Írjon változatos szövegeket. A kedvezmények mellett használjon értékesítési tartalmaktól mentes, pozitív üzeneteket is. Kívánjon például kellemes napot vagy hétvégét. A lényeg, hogy jó pontot szerezzen az érdeklődőknél. 

4. Kreatív marketing lehetőségeket kínál

Mivel a LED fényújsággal bármilyen szöveget kiírhat, ezért a kreatív lehetőségek száma végtelen. Próbáljon ki újdonságokat, és figyelje az érdeklődők reakcióit. Készítsen egyszerűen érthető üzeneteket. 

 

Tipp: Szólítsa meg vásárlóit a saját nyelvükön. Használjon “szakmabeli”, de érthető szavakat és kifejezéseket. Így sokkal könnyebben bizalmat építhet az érdeklődők szemében. 

5. A LED fényújság olcsón üzemeltethető

A LED technológia a legolcsóbb és legmegbízhatóbb világítási megoldások közé tartozik. Ennek köszönhetően az üzemeltetése rendkívül pénztárcabarát és hosszan tartó. A LED égők akár 100.000 óráig is képesek világítani. 

 

Egy LED fényújság bárhol egyszerűen üzemeltethető. Áramforrás terén a 230V-os, hagyományos 3 eres kábel szükséges. Így a kisvállalkozások is remek lehetőséget kapnak a forgalom növelésére. 

 

Korrekt áron keres megbízható LED fényújságot? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáinkkal mindenben szakszerű segítséget nyújtunk Önnek! 

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu