Ledfal ár

Hogyan működik a ledfal? | Ismerje meg a LED technológiát 

Hogyan működik a ledfal? | Ismerje meg a LED technológiát

A ledfal vagy videófal kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődőket szórakoztassa, és új vásárlókat szerezzen Önnek. De hogyan is működik ez az olcsón üzemeltethető, viszont rendkívül megbízható technológia? Tudja meg alábbi írásunkból! 

 

Válasszon minket, mert:

  • Egyszerűen programozható digitális panelekkel dolgozhat 
  • Nem szükséges szakmai előképzettség a led panelek használatához 
  • Számos betűtípus és szín közül választhat 
  • Könnyedén kezelheti a beépített memória tartalmait 
  • Segítséget nyújtunk a felszerelésben és üzemeltetésben is 
  • Személyre szabottan segítünk a választásban

Mi az a ledfal és videófal?

Ledfal segítségével bárhol kiváló minőségben vetíthet képeket és videókat. Ledfalakat nem csak az utcákon vagy sportmérkőzéseken, hanem koncerteken vagy szabadtéri programokon is ugyanolyan sikerrel használhat. 

 

A videófal több képernyőből áll össze, hogy minél nagyobb felületen legyen látható a lejátszott tartalom. A képernyők között vékony hézagok találhatók, amelyek nem okoznak gondot a tartalmak kényelmes megtekintésében. 

 

Modern videófalakat valószínűleg Ön is látott már akár koncerten vagy sporteseményen, illetve nagyobb bevásárlóközpontokban. Habár néhány ledfal rendkívül nagy lehet, azonban kisebb képernyős típusok is elérhetők. 

 

Miért a LED technológia vált be legjobban a videófalaknál?

A LED technológia azért a legnépszerűbb a videófalak körében, mert rendkívül éles képet nyújt és kedvező áron üzemeltethető. A LED kijelzők fényes képeket állítanak elő, alacsony áramfogyasztással. 

 

Érdemes kiemelni, hogy a ledfalak a legmagasabb képfrissítéssel rendelkeznek a videófalak között. Ennek köszönhetően a videók sebessége tökéletesen gördülékeny. Így a közönsége mindig kiválóan látni fogja a tartalmakat. 

 

Végül a LED technológia megbízhatóságáról is célszerű beszélni. A LEDek nem égnek ki vagy melegednek fel, éppen ezért bírják hosszú ideig a szüntelen üzemeltetést is. A LED fényújságok mellett a ledfalak is 0-24 üzemeltethetők. 

 

 

Hogyan vezérelhető egy ledfal?

A ledfal a hozzáadott szoftverrel és távirányítóval is vezérelhető. Szerencsére a programozható ledfalak már felhasználóbarát szoftverrel üzemeltethetők. A használatához semmilyen előképzettség nem szükséges. 

 

Egy WiFi-s ledfal telefonról is irányítható. Ehhez csupán a videófalhoz készült alkalmazást kell letölteni. Az okostelefonos vezérlés sokkal kényelmesebb megoldást nyújthat a kinti programok esetén. 

Mire figyeljen oda a ledfal használatakor?

  • Használjon tökéletesen látható, éles tartalmakat. Napjainkban a magas felbontású képek és videók nélkül nagyon nehéz sikert aratni. Éppen ezért fontos, hogy a ledfalon mindig jó minőségű tartalmakat közvetítsen. 

 

  • Biztosítson megfelelő méretű kijelzőt. Egy koncerten például a leghátsó sorban állókra is gondolnia kell. Lehetőleg olyan méretű ledfalat válasszon, amelyet mindenki könnyen látni fog. 

 

  • Figyeljen oda az optimális pixelsűrűségre. A pixelsűrűséget úgy érdemes beállítani, hogy az átlagos nézőtávból pontosan láthatók legyenek a feliratok és mozgóképek. 

 

A ledfal és videófal tehát kitűnő szolgálatot teljesítenek több területen is. Nemcsak a szórakoztatóiparban és a hirdetésekben, hanem az oktatásban is egyre népszerűbbek az olcsón üzemeltethető LED panelek. 

 

Ön is ledfal vagy videófal iránt érdeklődik? A vállalkozása számára ideális készüléket keresi? Ha Önnek fontos a segítőkész hozzáállás és a kedvező ár, keressen minket bizalommal! 

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu