Led fényújság

Kültéri LED fényújság segítségével Ön is felkeltheti az emberek érdeklődését. Ismerje meg a LED fényújságok 5 leghasznosabb tulajdonságát. 

 

A kültéri LED fényújság még mindig rendkívül egyedi látványt nyújt az üzlete körül elhaladók számára. Hogyan keltse fel az emberek érdeklődését? Használja az alábbi 5 technikát!

Válasszon minket, mert: 

  • Az általunk forgalmazott led termékek egyszerűen kezelhetők 
  • A led reklámtáblák és ledfalak az offline marketing csúcsát jelentik 
  • Offline marketing segítségével jelentősen növelheti vállalkozása forgalmát 
  • Az Ön vállalkozása számára releváns embereket szólíthatja meg 
  • Ledfalaink és reklámtábláink költséghatékony, de kimagasló teljesítményt nyújtanak 
  • Már rövidtávon is sokkal több potenciális vevő figyelmét keltheti fel 

1. Helyezze jól látható helyre a LED fényújságot

A sikeres kültéri LED fényújság használat első lépése, hogy a digitális kijelzőt az emberek számára könnyen látható helyre kell tenni. Érdemes magasra helyezni, akárcsak a ledfalat. 

 

Figyeljen oda, hogy a környéken semmi ne akadályozza a LED fényújság láthatóságát. Csak akkor keltheti fel a legtöbb ember érdeklődését, ha az utca minden pontjáról látható a felirat. 

2. Válasszon a cégéhez illő betűtípust

Nagyon fontos, hogy a kültéri LED fényújságon a cége megjelenéséhez illeszkedő stílust használjon. Ez a tanács hatványozottan érvényes a betűtípusokra. A betűtípus ugyanis rendkívül sokat elárul a vállalkozásáról. 

 

Válasszon könnyen olvasható és az üzlete stílusához igazodó betűtípust. Ha még nincs egységes színkombinációja, akkor érdemes az erős kontrasztú színeket párosítani. 

 

Persze az egyedi megjelenés miatt lehet játszani a betűk kinézetével. Azonban ez nem mehet a láthatóság rovására.   

 

A betűk láthatóságát úgy ellenőrizheti a legegyszerűbben, ha az utca végéről megpróbálja elolvasni a LED fényújság szövegét. Ha a feliratot nem lehet kényelmesen elolvasni, akkor növelni kell a betűméretet. 

3. Írjon 10-25 másodperces szövegeket

Habár a kültéri LED fényújság rendkívül hosszú szövegek kiírására is alkalmas, mégis érdemes rövid üzenetekkel dolgozni. Átlagosan az emberek 10-25 másodpercig olvasnak egy LED kijelzős hirdetést. 

 

Célszerű tehát rövid és közérthető szövegeket írni. Számoljon a legszigorúbb érdeklődő típussal, aki kb. 10 másodperc alatt ítéletet mond az Ön ajánlata felett. 

 

Próbálja meg kb. 10 másodperc alatt közölni, hogy miért az Ön ajánlata előnyös az érdeklődők számára. A potenciális vásárló helyzetéből kiindulva készítse el a LED fényújságon megjelenítendő hirdetést. 

4. Tűnjön ki a tömegből a kültéri LED fényújság egyedi funkcióival

Ön is szeretné felvenni a versenyt a szomszédos üzletek megjelenésével? Ezt úgy teheti a legkönnyebben, ha figyelemfelkeltő színeket és animációkat használ. 

 

A modern kültéri LED fényújságokat egyszerűen vezérelheti. Gyorsan telepíthető szoftver segítségével bármikor átírhatja a feliratokat. A színes LED fényújságok 7 szint jelenítenek meg. 

 

A színeket kedve szerint állíthatja. Ha még nem talált megfelelő színeket, akkor használja a fehér-piros, sárga-fekete vagy zöld-fehér kombinációkat. 

 

Figyeljen oda, hogy könnyen olvasható betűtípust, a környezetből kiemelkedő színeket és figyelemfelhívó szöveg keretet állítson be. 

5. Legyen kreatív a kültéri LED fényújsággal

Ez az utolsó, és talán a legnehezebb lépés a kültéri LED fényújsággal kapcsolatos tanácsok között. Próbáljon informatív és előnyöket tartalmazó, de közérthető ajánlatokat írni. 

 

Készítsen szezonális hirdetéseket. Erre a legegyszerűbb példa, hogy nyáron jégkrémet, télen pedig forró teát érdemes reklámozni a LED reklámtáblákon. 

 

Az egyszerűen programozható LED fényújságok tehát kiváló offline marketing eszközök. Érdemes a fent felsorolt 5 tippre figyelmet fordítani, hogy Ön is a legtöbbet hozza ki üzletéből. 

 

Beltéri, kültéri LED fényújság iránt érdeklődik? Kérdése van a LED készülékekkel kapcsolatban? Keressen minket bizalommal, és készséggel állunk rendelkezésére! 

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu