Led fényújság

Növelje üzlete forgalmát már a felszerelés napjától!

Led fényújság | Növelje üzlete forgalmát már a felszerelés napjától!

Led fényújság segítségével bármelyik vállalkozás hatékonyan és egyszerűen szólíthatja meg a potenciális vásárlókat és ügyfeleket. Az egyedi stílusú betűtípusok és szövegkeretek, illetve a kifejezetten egyszerű beállítási lehetőségeknek köszönhetően valóban figyelemfelkeltő üzenetek közvetíthetők, akár a nap 24 órájában is. 

Led fényújság beltéri és kültéri helyszínekre egyaránt

A kínálatunkban elérhető modern led fényújság és ledfal segítségével természetesen kültéri helyszíneken is biztosíthatják a vállalkozások a potenciális vásárlókkal való kommunikációt. Egy figyelemfelkeltő szöveg, amely akár az aktuális akciókat is kommunikálhatja, minden esetben számos ember tekintetét vonzza.

 

A led fényújság kültéri használhatóságának köszönhetően a nyitvatartási időn kívül is folyamatos működés biztosítható. Az adott üzlet homlokzatán elhelyezett készülék a hideg és csapadékos időjárási körülmények között is tökéletes működést és láthatóságot biztosít. A potenciális vevők és ügyfelek érdeklődésének felkeltése tehát a nap 24 órájában maradéktalanul garantálható az általunk forgalmazott led fényújság használatával.

Az egyedi megjelenés a siker kulcsa

Az offline marketingben a led fényújság használata kiváló választásnak számít, hiszen a figyelemfelkeltés egyik leghatékonyabb eszköze az üzletek számára. A változatos betűtípusok, színek és alakzatok segítségével minden vállalkozás valóban egyedi megjelenést biztosíthat.

 

A led fényújság és led reklámtábla beállításához szerencsére semmilyen előképzettség vagy szaktudás nem szükséges, mivel a használata kifejezetten egyszerű mindenki számára. A készülék belső memóriával rendelkezik, és az azon található tartalmak bármikor rövid idő alatt megváltoztathatók.

 

Az egyedi megjelenés érdekében számos különböző, figyelemfelkeltő betűtípus áll rendelkezésre. A szövegek kerete villogó vagy futó módra azonnal átállítható, így akár minden egyes nap újszerű megjelenéssel találkozhatnak az arra járók. Érdemes kiemelni, hogy a szöveg karaktereinek száma egyáltalán nincs korlátozva, ezért bármilyen hosszúságú üzenet kiírható a led fényújság segítségével. A futó szöveg gyorsasága pillanatok alatt szabályozható, hogy mindenki kényelmesen képes legyen elolvasni az aktuális feliratot.

A led fényújság szaktudás nélkül is tökéletesen használható

A led fényújság belső memóriája miatt nem szükséges pendrive, memóriakártya vagy bármilyen vezeték nélküli eszköz használata az üzemeltetéshez. A készülék beállítása és a szöveges tartalmak rögzítése egyszerűen és rövid idő alatt megoldható. Az egyszerű kezelőfelületnek köszönhetően természetesen nem szükséges programozói tudás a marketing szempontból hatékony üzenetek felviteléhez.

 

Az egyedi betűtípusok és a szövegek körül található keretek bármikor cserélhetők, és az összes tartalom teljes mértékben a vállalkozás sajátos elképzelései alapján változtatható. A led fényújság felhasználási módszereinek és területeinek csak a képzelet szabhat határokat, így bármilyen célközönség tökéletesen megszólítható a sajátos stílusoknak köszönhetően.

 

Akár az akciós termékek bemutatása, a nyitvatartási idő kiírása vagy egyéb hasznos információk közlése a cél, a led fényújság minden esetben kiváló megoldást jelent az egyszerű és hatékony kommunikációra. A szaktudás nélkül, egyszerűen elvégezhető beállítási lehetőségek miatt bármelyik vállalkozás képes lesz hatékonyan megszólítani az elérni kívánt embereket. A figyelemfelkeltő megszólítással az adott vállalkozás már a led fényújság kihelyezésének legelső napjától jelentősen növelheti a betérő vásárlók és ügyfelek számát.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és az egyedi igényei megismerését követően szakszerű segítséget nyújtunk vállalkozása számára.

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu