Ledfal

Ledfal | Leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K. 

Ledfal | Leggyakoribb kérdések és válaszok | GY.I.K.

Minden ledfal legfontosabb előnye, hogy szöveges és képes, illetve videós tartalmakat is képesek megjeleníteni. A sikeres offline marketinghez azonban érdemes minél precízebben beállítani az egyszerűen programozható ledfalakat. Az alábbi cikkünkből Ön is megismerheti a led készülékekkel kapcsolatos fontos információkat. 

Válasszon minket, mert:

  • Egyszerűen programozható digitális panelekkel dolgozhat 
  • Nem szükséges szakmai előképzettség a led panelek használatához 
  • Számos betűtípus és szín közül választhat 
  • Könnyedén kezelheti a beépített memória tartalmait 
  • Segítséget nyújtunk a felszerelésben és üzemeltetésben is 
  • Személyre szabottan segítünk a választásban 

Mire használható a ledfal?

A ledfal lényegében bármilyen szöveges vagy vizuális tartalom megjelenítésére használható. Éppen ezért az egyik legnépszerűbb offline marketing eszköznek tekinthető, hiszen számos célra alkalmazható. Legyen szó akár üzletek népszerűsítéséről vagy éppen koncertek vetítéséről, a ledfal mindenhol megállja a helyét. 

Milyen funkciókat biztosít egy programozható ledfal?

  • Szöveges tartalmak megjelenítése. A ledfal segítségével természetesen a hagyományos, szöveges tartalmak is megjeleníthetők. A kiírt feliratok színét egyszerűen változtathatja, hogy valóban egyedi legyen üzlete fellépése. Ezeknek a szövegeknek futó vagy villogó keretet is adhat, hogy még figyelemfelkeltőbb legyen a látvány. 

 

  • Képek és videók vetítése. Az igazi potenciál azonban a képek és a videók megjelenítésében rejlik. Az egyszerű feliratokhoz képest ezek a tartalmak sokkal nagyobb vizuális élményt nyújtanak az emberek szamara. Az ultra HD led kijelzőknek köszönhető pedig tűéles, realisztikus minőségben jelenítheti meg a képeket és videókat. 

Milyen messziről látható a ledfal?

Az általunk forgalmazott ledfalak még 100 méteres távolságban is megfelelően láthatók. A láthatóságot a digitális panel fényerejével szabályozhatja. A működési elv egyszerű: minél nagyobbra állítja a fényerőt, annál távolabbról lehet látni a kijelzőt. 

Mekkora pixeltávolságot célszerű választani?

Ledfal esetében a pixeltávolságot szintén az átlagos megtekintési távolság alapján érdemes kiválasztani. Ha a digitális kijelzőt például 5 méteres távolságból fogják átlagosan megnézni, akkor a P5 pixelsűrűség mellett érdemes letenni a voksot. A pixeltávolság mindig egyenes arányosságban áll a megtekintési távolsággal. A pixeltávolságot ugyanilyen módon szükséges meghatározni a led fényújságok esetében is. 

 

Hogyan programozható a ledfal?

A ledfal a hozzáadott szoftver segítségével programozható. Szerencsére a korszerű szoftverek már igazán felhasználóbarátok, ezért a kezelésük kifejezetten egyszerű. A program funkciót nagyon hamar megismerheti, és pillanatok alatt megváltoztathatja a belső memórián lévő tartalmakat. 

Mennyit fogyaszt a ledfal?

A ledfal fogyasztása elsősorban a használat mértékétől függ. Azonban nem kell félnie a magas üzemeltetési költségektől, hiszen a led az egyik legolcsóbban működtethető technológia. 

 

Kezelhető-e okostelefonról a WiFi-s videófal?

Természetesen igen. A WiFi-vel felszerelt ledfalak rendkívül egyszerűen irányíthatók telefonja használatával is. Önnek csupán elegendő letöltenie a gyártó által biztosított applikációt, és minden funkciót könnyedén szabályozhat. 

Mennyi a ledfal várható élettartama?

A gyártók általában 100.000 munkaórára becsülik a ledfalak várható élettartamát. Azonban ez jelentősen függ a használat helyszínétől, illetve mértékétől is. A ledfalat akár 24 órában is üzemeltetheti. 

 

Milyen csatlakozóval lehet üzemeltetni a készüléket?

Hagyományos 230V-os, 3 eres kábel segítségével. 

 

Kérdése van a ledfallal kapcsolatban? Keressen minket bátran, és azonnali segítséget nyújtunk Önnek! 

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu