Ledfal

Ledfal segítségével egyszerűen és hatékonyan kommunikálhat az üzlete közelében járó emberekkel. Növelje forgalmát a leghatékonyabb offline marketing eszköz használatával.

Ledfal | Szólítsa meg a vállalkozása közelében lévő embereket

Ledfal felszerelésével Ön kifejezetten egyszerűen és hatékonyan kommunikálhat a környékbeli emberekkel. A ledfal olyan offline marketing eszköz, amelynek segítségével lényegre törő, és vizuálisan magas szintű üzeneteket közvetíthet mindenki számára a vállalkozása forgalmának növelése érdekében.

Miért célszerű a ledfal használata?

A ledfal egy mozgókép megjelenítésére alkalmas óriásplakát, amely segít a vállalkozások számára kapcsolatot teremteni a célközönséggel. Ledfal segítségével feliratokat és képeket, illetve videókat egyaránt tökéletesen meg lehet jeleníteni, ezért a felhasználási lehetősége valóban széleskörű.

 

A nagy felbontású kijelzők és a nagyobb méretek szerencsére minden esetben költséghatékony működést biztosítanak a vállalkozások számára. Így jelentős összeg spórolható meg, amely akár egyéb jellegű marketing célokra is fordítható.

 

A kínálatunkban elérhető összes ledfal és led reklámtábla programozása kifejezetten egyszerű, így mindenki a saját igényei szerint szabhatja testre a készüléket. A ledfal programozásához semmilyen előképzettség vagy tanulmány nem szükséges, hiszen a szoftvere olyan egyszerűen használható, mint a mindennapi életben is alkalmazott szövegszerkesztők.

Hol és milyen eseményeken érdemes a ledfalat elhelyezni?

A ledfal, akárcsak a led fényújság, benti és kültéri területeken egyaránt használható. Mindkét esetben kiváló dekorációs eszközként is üzemeltethető, így az adott hely hangulata jelentősen növelhető. Kültéri ledfal használatával az esős vagy havas időjárási körülmények között is a nap 24 órájában biztosítható a tökéletes megjelenés. 

 

A vizuális kommunikáció az egyik leghatékonyabb formája a tartalmak bemutatásának. Legyen szó céges rendezvényekről, konferenciákról vagy szabadtéri programokról, a ledfal minden esetben vonzani fogja a tekinteteket. Sporteseményeken az eredmények megjelenítéséhez a ledfalak hatékony segítséget nyújtanak, hiszen mindenki kiválóan nyomon követheti a játék pontozását. 

 

Reklámfilm vetítésekhez szintén a ledfal használata a leghatékonyabb megoldás. A magas felbontású kijelzőknek köszönhetően a különböző termékek és szolgáltatások promotálása valódi sikert hozhat. 

 

Miért népszerű a ledfal az offline marketingben?

A célközönség számára kiváló minőségű vizuális tartalmakat lehet közvetíteni. A magas minőségű képek vagy videók azonnal felkeltik a közelben lévő emberek figyelmét, és csalogatóan hatnak rájuk. Egy professzionálisan összeállított képi- vagy videóanyag azonnal átadja a kívánt üzenetet az embereknek, és sikert hoz a vállalkozás számára.

 

A ledfalak egyik legjelentősebb előnye, hogy nem szükséges a beépített telepítéshez ragaszkodni, hiszen kínálatunkban már a mobil típusok is elérhetők. A mobil típusok egyszerű hordozhatóságot garantálnak, így a vállalkozások bármikor könnyedén szállíthatják a vetítés helyszínére az eszközt.

 

A ledfal elhelyezésének helyszínétől függően akár naponta több ezren is találkozhatnak a vállalkozás nevével, illetve termékeivel. Az emberek emlékezetében így egyaránt könnyen megmarad a cég neve, logója és termékköre is.

 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és az Ön egyedi igényei és elképzelései alapján segítünk a leghatékonyabb eszköz kiválasztásában.

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu