Led reklámtábla

Led reklámtábla | Mit érdemes tudni róla? | GY.I.K. 

Miért hirdessen Ön is LED reklámtábla segítségével?

A LED reklámtábla kiváló választás, ha hatékonyan és alacsony üzemeltetési költséggel szeretné népszerűsíteni a vállalkozását. Miért érdemes Önnek is LED technológiával hirdetni? Hogyan keltse fel az érdeklődést? Ismerje meg a legfontosabb tudnivalókat alábbi cikkünkből! 

 

Válasszon minket, mert:

  • Egyszerűen programozható digitális panelekkel dolgozhat 
  • Nem szükséges szakmai előképzettség a led panelek használatához 
  • Számos betűtípus és szín közül választhat 
  • Könnyedén kezelheti a beépített memória tartalmait 
  • Segítséget nyújtunk a felszerelésben és üzemeltetésben is 
  • Személyre szabottan segítünk a választásban

1. A LED reklámtábla folyamatosan új vevőket hoz

Egy jól elhelyezett LED reklámtábla vagy LED fényújság mindig felkelti az emberek érdeklődését. Ennek köszönhetően újabb érdeklődők fognak betérni az üzletébe. Így jelentősen növelheti a vásárlói számát. 

 

Tipp: Helyezze a LED reklámtáblát könnyen látható helyre. Érdemes magasabbra tenni a digitális panelt, hogy semmi ne zavarja a reklámtábla láthatóságát. Lehetőleg az utca minden pontjáról legyen látható a felirata. 

2. A LED technológia költséghatékony

A led reklámtábla programozása minden esetben a hozzáadott, gyári szoftverrel történik. Szerencsére a korszerű szoftverek használatához semmilyen előképzettség vagy programozói tudás nem szükséges. Bárki rövid idő alatt elsajátíthatja az alapvető funkciók használatát, és kedvére írhat ki szövegeket. A színek és a betűtípusok változtatása, illetve a keretek és a vetítési sebesség konfigurálása is pillanatok alatt elvégezhető. 

Mennyi szöveget lehet kiírni a készülékkel?

Szerencsére a LED az egyik legolcsóbban üzemeltető világítástechnika. Emiatt a ledfalak és LED reklámtáblák működtetése is kifejezetten pénztárcabarát. 

 

A LEDek nem égnek ki és valóban kevés áramot fogyasztanak. Nagyon hosszú ideig működnek, ezért többszörösen megtérülő befektetésnek számítanak. A gyártói adatok szerint a LED készülékek akár 100.000 munkaóráig is képesek üzemelni. 

 

LED reklámtáblák használatához is elegendő a hagyományos, 230V-os és 3 eres kábel. Így bármilyen üzlethelyiségnél egyszerűen üzemeltethetők. 

 

3. A LED reklámtábla mindig feltűnővé teszi üzletét

Habár a LED reklámtábla megbízható és olcsón használható, azonban a legfontosabb előnye mégis a feltűnő látványa. A színes LED fények akár 100 méterről is vevőcsalogató megjelenést biztosítanak. 

 

A LED paneleket ugyanis rendkívül nehéz elkerülni. Ha valóban kiemelkedő, eltérő kontraszttal rendelkező színeket választ, akkor garantáltan mindenki megnézi majd üzlete cégérét. 

 

Tipp: Használjon az üzlete belső megjelenéséhez illő színeket. A különleges színeket hamar megjegyzik az emberek, és az Ön vállalkozása is valódi brandként fog élni az érdeklődőkben. 

4. Bármikor ingyenesen cserélheti a kiírt szövegeket

Ez a LED reklámtábla egyik leghasznosabb előnye. A készülékhez kapott szoftverrel Ön is egyszerűen és gyorsan kezelheti a feliratokat. Bármikor kedve szerint változtathat a kiírásokon. A szövegek az eszköz belső memóriáján találhatók. 

 

A digitális reklámtábla vezérléséhez nem szükséges előképzettség, hiszen a szoftvert azonnali és könnyű használatra tervezték. 

 

Tipp: Próbáljon kb. 15-20 másodperc alatt elolvasható szövegeket kiírni. Offline marketing felmérések szerint ugyanis ennyi időt hajlandó egy ember átlagosan a reklámtáblák olvasásával tölteni. 

 

5. Egyszínű és színes LED reklámtáblát is választhat

Egyszínű és színes LED reklámtáblákat egyaránt választhat üzletéhez. A színes LED reklámtáblák összesen 7 színt tudnak megjeleníteni. 

 

Érdemes a színes eszközök mellett dönteni, hogy minél több ember felfigyeljen a vállalkozására. Próbáljon a környezetből kiemelkedő színkombinációkat használni. A legfontosabb, hogy a többi üzlet közül valóban kitűnjön a megjelenésével. 

 

LED reklámtábla iránt érdeklődik? Kérdései vannak az üzemeltetésével kapcsolatban? Keressen minket bizalommal, és szakszerű segítséget nyújtunk! 

© Minden jog fenntartva. www.ledfalgyar.hu